Partnerët

News

News, Posts We Produce Happiness

Slogani me të cilin tashmë Ciao Berto i ka dhënë tjetër dimension show room-eve në vendin tonë e më gjërë. Me një traditë mbi 20 vjeçare në industrinë e drurit, Ciao Berto tashmë  i ka hapur dyert e një ambientin super luksoz që është një risi në industrinë e së

Posts Ciao Berto

Showroomi I parë në Republikën e Kosovës, mënyrë e re e shitjes dhe prezantimit të produkteve. Krijimi I hapësirave të cilat bëjnë shfaqjen adekuate të produkteve len të kuptohet një seriozitet I lartë I kompanisë. Tregimi I kompanisë sonë fillon mbi bazën e resurseve të reja punuese, jemi të interesuar të

Posts Hapja e showroom-it

Ftoheni t’i bashkangjiteni hapjes solemne të showroom-it më inovativ në rajon. Me rastin e hapjes së këtij showroomi do jetë një koktell rasti me musafir special. Pas datës 12.12.2015 jeni të ftuar ta vizitoni showroomin e parë me standarde ndërkombëtare në vend.  

SHOW ROOM

We produce Happiness